Een uniek reisverhaal

collage_bookings_4

Ex-judoka, globetrotter en kosmopoliet Gella Vandecaveye begon op 14 juni 2009 aan haar ‘sabbatical’. Na 51 weken keerde ze huiswaarts met een rugzak vol levenservaringen. Ze ging verder dan daar waar de modale toerist stopt, ze vermeed de commerciële paden. Ze ging op zoek naar etnische minderheden, naar zeldzame stammen, couleur locale. Op zoek naar uitersten : arme, achtergebleven dorpen t.o.v. rijke, hypermoderne grootsteden.

collage_bookings_1

Ze infiltreerde bij de plaatselijke bevolking en nam deel aan de dagdagelijkse activiteiten op het platteland. Ze heeft verschillende keren het einde van de beschaving gezien en vond geïsoleerde dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan. Middeleeuwse toestanden, zonder stromend water, geen elektriciteit, waar mens en dier onder hetzelfde dak leven en waar kinderen naakt rondlopen. Een soms dierlijk bestaan zonder enige vorm van hygiëne, educatie, bezit of infrastructuur.

collage_bookings_2

Ze ontmoette niet alleen Vlamingen in de wereld (rode draad door haar reis), maar ging eveneens op de koffie bij Russisch Premier Vladimir Poetin (eveneens judoka) en Hiss Holiness the 14th Dalai Lama. 51 weken met de rugzak low budget reizen bracht haar een schat aan ervaring bij. Al deze ervaring en ontmoetingen wil ze met u delen in woord en beeld.

collage_bookings_3

Indien interesse, neem vrijblijvend contact op met Eddy Vinckier op 0475/58.13.47 of mail naar e.vinckier@skynet.be