Boeken

Gella en Eddy – Een halsbrekend duo

Gella-&-Eddy-Front-cover-LR-DEF

Een autobiografisch duoverhaal van ex-judoka Gella Vandecaveye en haar trainer en mentor Eddy Vinckier. 25 jaar samen, dat is de aanleiding voor dit openhartige en eerlijke boek over het leven op en naast de mat, tijdens en na Gella’s carrière.

Waarom is Gella een Duracellkonijn? Waarom drinkt Eddy zeewater? Waarom kruipt Gella door de machine voor de handbagage? Wie zijn Chocotoff, Mossel, Alfred, Tequlla en Gelatine? De antwoorden kun je lezen in het autobiografische duoverhaal van ex-judoka Gella Vandecaveye en haar trainer en mentor Eddy Vinckier. 21 jaar samen, dat is de aanleiding voor dit openhartige en eerlijke boek over het leven op en naast de mat, tijdens en na Gella’s carrière. Het is een verhaal over faalangst als beginnend judoka, de doorbraak, de nekwervelbreuk en plan B dat er niet was, het overlijden van Eddy’s vrouw aan kanker, de twijfels tijdens de winter van de carrière, het afscheid en ook de nacarrière tot op vandaag.

Lees meer

 

 

GELLA GOES GLOBAL – Azië reisboek!

Gella-boek_small

  • Bent u een verzamelaar van reisverhalen? Dan mag dit zeker niet in uw collectie ontbreken!
  • Weet u niet welk geschenk aan te bieden bij een of andere feestgelegenheid (verjaardag, sinterklaas, eindejaar, vader/moederdag, communie…), dan is dit boek een aanrader!
  • Dient uw huisbibliotheek nog wat te worden aangevuld, dan zal Gella Goes Global er prachtig in passen!
  • Een intrigerend reisverhaal met persoonlijke ontboezemingen en beklijvende foto’s voor slechts 29,95€ (formaat 23 x 28 cm, 224 pag).

Lees meer