Beroep

PR & Sport Consulting Gella Vandecaveye BVBA

Gella Vandecaveye, geboren te Kortrijk op 05/06/’73. Begint op 8-jarige leeftijd met judo bij Judoclub Zwevegem. Maakt op haar 15de de overstap naar Judoclub Jenos Kwai Hooglede onder leiding van haar huidige trainer en toeverlaat Eddy Vinckier.
service1-251x300
Breekt door in ’93 met een eerste wereldtitel in het Canadese Hamilton en combineert met succes topsport en hogere studies communicatiemanagement. Een toonbeeld van wilskracht, doorzetting en grenzeloze ambities. Een volgend hoogtepunt behaalt ze op de Olympische Spelen van Atlanta in ’96 met een schitterende zilveren medaille na een loodzwaar parcours.
Breekt in ’98 haar nek en ontsnapt ternauwernood aan de rolstoel, maar wordt 5 maanden later opnieuw Europees Kampioen. 2 maanden voor de Olympische Spelen van Sydney 2000 scheurt ze haar kruisbanden van de rechterknie. Desondanks haalt ze een tweede Olympische bronzen medaille met een kapotte knie. 8 jaar na het behalen van haar eerste wereldtitel, wordt ze voor de tweede maal wereldkampioene in 2001 en verliest dat jaar geen enkele wedstrijd.

De reconversie na de topsport verloopt vlot en van het zwarte gat is geen sprake. Met eenzelfde verbetenheid, enthousiasme en inzet zoals voor het judo, stort ze zich in haar tweede leven. Duizendpoot Vandecaveye heroriënteert zich tot zelfstandig ondernemer en gaat op zoek naar prikkelende projecten, nieuwe horizonten en boeiende uitdagingen. Haar promotionele en communicatieve beroepsbezigheden richten zich vooral op bedrijven, non-profit sector en sport voor allen. Ze wil een fitte levensfilosofie promoten d.m.v. gezonde voeding, recreatieve evenementen en sportieve initiatieven. Anderzijds vullen ook judo-initiaties en demonstraties, reisvoorstellingen, PR-activiteiten, teambuildings, lezingen en incentives haar agenda. Als kosmopoliet trekt ze de wijde wereld rond met haar reisproject Gella Goes Global en brengt, na haar biografie “Gella & Eddy, een halsbrekend duo”, een 2de boek uit.

Gella is geen grootverdiener, maar ze is tevreden met wat ze heeft. Haar hoogste goed is haar vrijheid en ongebondenheid!