Hercules Trophy

Gella Vandecaveye gaat samenwerken met Hercules Trophy

Ex-judoka, globetrotter en kosmopoliet Gella Vandecaveye gaat vanaf vandaag samenwerken met Hercules Trophy, de internationale inter-bedrijven competitie die furore maakt in binnen- en buitenland. Naar aanleiding van de Belgische editie, de VacatureIRéférences Hercules Trophy, gaat Gella samen met haar coach Eddy Vinckier op zoek naar het meest Herculeaanse bedrijfsteam. Het winnende corporate team zal gecoacht worden door Gella en Eddy. Samen zullen ze proberen de legendarische Hercules trofee weg te kapen en zo eeuwige roem te vergaren. Het initiatief wil een gezonde levensstijl voor bedrijfsmensen promoten.

BIxamt5CMAAZNWr.jpg-large

De 2013 editie van de VacatureIRéférences Hercules Trophy, de über-coole sport competitie voor bedrijven die jaarlijks wordt georganiseerd in Mechelen, gaat dit jaar op zoek naar het meest Herculeaanse team bovenop het reeds bestaande concept. Het Hercules team doet daarvoor een beroep op Gella Vandecaveye en Eddy Vinckier. Atleet en coach zullen de deelnemende bedrijfsteams screenen op de manier waarop ze welzijn, gezonde levensstijl, corporate social responsibility beleven en promoten binnen hun bedrijf. De geselecteerde teams worden gecoacht door hetzij Gella, hetzij Eddy en zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de Hercules competitie in het weekend van 22 en 23 juni.

Gella Vandecaveye: “ Hercules Trophy combineert op unieke wijze sport voor bedrijfsmensen met een entertainment factor die niet moet onderdoen voor de zomerfestivalsfeer. De mix van informele networking, corporate social responsibility, employer branding en emotionele resonantie bestaat nergens anders ter wereld. Eddy en ikzelf zijn trots om te kunnen meewerken aan dit concept dat ook ver buiten onze landsgrenzen furore maakt en het label “Made in Belgium” draagt.” De VacatureIRéférences Hercules Trophy sluit naadloos aan bij de professionele activiteiten van Vandecaveye, gericht op bedrijven, non-profit sector en sport voor allen. “Vanuit mijn eigen ervaring merk ik dat bedrijven meer en meer geloven in formats zoals de Hercules Trophy. Je ziet ook dat de idee van samen met je collega’s sporten en plezier beleven een trend is die stevig in opmars is in een samenleving die tot voor kort op de individuele sportbeleving gericht was.”

Inge Van Belle, mede-oprichtster Hercules Trophy International: “Gella is voor ons de perfecte belichaming van de Herculeaanse levensstijl die gebaseerd is op balans, authenticiteit, moed en sociale bewogenheid. We zijn bijzonder opgetogen met de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Gella een inspirerend voorbeeld zal zijn voor onze fan community.” Over het coachen van de Hercules teams: “De 12 Hercules uitdagingen zijn geen alledaagse sport activiteiten, maar zitten vol verrassende elementen die een combinatie van moed, behendigheid, uithouding en tactiek vergen.

Het zijn niet noodzakelijk de meest fitte teams die de trofee winnen. Het wordt m.a.w. niet makkelijk voor Gella en Eddy om de teams naar de overwinning te loodsen, vooral niet met zoveel Hercules anciens en competitief ingestelde fans.”

Over Hercules Trophy
Sinds haar opstart in 1999 is Hercules Trophy uitgegroeid tot een van de populairste internationale corporate sporting team evenementen met meer dan 36.000 deelnemers uit 600 bedrijven. Het ééndaagse evenement is uniek in de wereld en nodigt teams van 7 uit om deel te nemen aan 12 originele, gewaagde sportieve uitdagingen om team bonding, netwerking, fundraising en een gezonde levensstijl te bewerkstelligen. Hercules Trophy werd al georganiseerd in België (VacatureIRéférences Hercules Trophy), Spanje, Nederland, de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en zet momenteel haar eerste stappen in Australië en Singapore.

Meer informatie op www.herculestrophy.be