Ode aan Eddy

eddy_2(1)

Eddy als generaal, overschouwt zijn troepen met argusogen. Hij heeft inzicht en doorzicht. Hij bedenkt een tactiek, een uitgekiende strategie, gaat op zijn doel af zonder omwegen, en slaat toe. Hij is een doe-mens, een diplomaat, “een subtiele bulldog”. Als echte Flandrien is hij voor velen een inspirerende kracht en cijfert zich weg ten voordele van zijn naaste. Met zijn solide persoonlijkheid is hij recht voor de raap en gaat door het vuur.

Deze creatieve duizendpoot met een beminnelijke inborst staat soeverein in het leven. Als hij iemand gelukkig maakt, straalt hij en geniet mee. Als hij iemand in het ootje neemt, straalt hij en geniet mee. Een lief paljaske met een grote mond en een gouden koekenbroden hart. Voor zijn familie een oninneembare rots in de levensbranding.
s_EddyVinckier_6967
Wat Eddy voor mij persoonlijk betekent, is niet met woorden te vatten. Het langste, grootste, meest lovende register met superlatieven is ontoereikend om mijn dankbaarheid jegens hem te beschrijven. Nu weet ik het zeker! God bestaat! Eddy is een geschenk uit de hemel, mijn engelbewaarder. Ik ben Hem en hem dankbaar! Mijn beden en wensen werden stilletjes aanhoord.
Ik beschouw Eddy als het beste wat me ooit is overkomen. Hij is my lucky number. Hij is een pièce unique. Hij is een kostbare parel. Leven onder zijn vleugels is een voorrecht! Hij is gezegend met een groot menselijk hart, rechtvaardig in zijn oordeel, steeds hulpvaardig en luisterbereid. Met zijn grote portie mensenkennis is hij de mentor en opvoeder die mij gemaakt en gekneed heeft tot de mens die ik vandaag ben. Hij is geslaagd met brio!

Hij is een vaderfiguur, een gids die mij feilloos langs het gevaarlijke pad met valkuilen leidt en houdt zijn hand boven mijn hoofd.
Eddy is voor mij van kapitaal belang. Hij leert me elke dag nieuwe dingen en geeft me zelfvertrouwen. Zonder Eddy’s ruggensteun ga ik mentaal failliet. Ik heb hem nodig voor feedback. Hij is mijn toetssteen. Zijn vertrouwen is als een onzinkbaar schip.

s_EddyVinckier_7010

Met de nodige animo en panache geeft hij mijn leven glans. Zoveel goedheid, zoveel moois doet me blozen en maakt me stil.
Moeder aarde heeft goed werk geleverd. Om wat hij doet; hij doet het met verve… Om wie hij is; hij is een witte raaf…

Met Eddy, als coach en trainer op stage in Zoersel op 26 augustus ’88. Onze eerste samenwerking, een sleutelmoment! Al 25 jaar werken we samen. Eddy, het verleden was prachtig, onze toekomst ziet er nog beter uit. Het beste moet nog komen!
Tot hier mijn ode aan Eddy, geschreven recht uit het hart, zonder enige zweem van overdrijving…

Forever Teddy!!!

Gella