Overslaan en naar de inhoud gaan

Event organisatie

Dankzij 20 jaar topsportervaring tracht ik steeds te inspireren en te motiveren, zowel tijdens de praktische teamactiviteiten als tijdens de motivatie- en coachingsessies. Door mijn empathie voel ik de wensen, verlangens en mogelijkheden van mijn klanten en deelnemers goed aan. Grenzen worden verlegd, grenzen worden getrokken. Ik ben de ideale trekker voor een teambuilding, incentive of familie-event. Vergelijk me gerust met de lijm tussen alle partijen waardoor de hiërarchie in het bedrijf en tussen de collega’s wegvalt. Als een teamplayer motiveer en enthousiasmeer ik.

 

Teambuilding

“Together each achieves more!” Zie een team als een web van relaties en de teamgeest als een spier die ook getraind moet worden. Dankzij activiteiten buiten het werk transformeren individuen tot teamspelers. De productiviteit op de werkvloer stijgt en het absenteïsme daalt. Een teambuilding kan op losse basis door een eenmalige activiteit, maar evenzeer op regelmatige basis waarbij men verspreid over het jaar activiteiten organiseert om zo toe te werken naar een apotheose. Ik organiseer, coördineer en neem uiteraard ook deel.

 

De Verlichters

De organisatie en coördinatie van het project De Verlichters’ neem ik ook op mij. Hierbij begeleid ik een groep van 24 businessmannen, CEO’s en managers. Allemaal zwaargewichten op vlak van ondernemen, maar ook letterlijk zwaargewichten. Ik stippel een sportief traject uit met als doel om 10% van het collectieve gewicht te ‘verlichten’ en met als ultieme apotheose: de beklimming van de Mont Ventoux. Een medische screening, inspanningstest en voedingsadvies zijn hierbij noodzakelijk. De aanpak is ernstig, het engagement is noodzakelijk, maar fun staat steeds centraal. Op hun fietspakje staat een gloeilamp. Zij zijn de mannen die de lamp doen branden! Hoe groter hun buik, hoe meer de lamp brandt en hoe meer ze tot het besef komen dat ze dringend iets aan hun levenswijze moeten veranderen. Ik, als coach, (het enige lid zonder lid) verkies eerder een spaarlampje.

 

muur
groep
groep
water
fietsen

Interesse? Neem contact met me op.