Overslaan en naar de inhoud gaan

Motivational speaker

Van topsport naar zelfstandig ondernemer lijkt een grote stap en dat is het ook. Niettemin zijn er veel raakvlakken. De omschakeling na de sport is goed verlopen. Wat telt zijn de resultaten, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Ofwel het aantal medailles en bekers, ofwel de omzet op het einde van het boekjaar. Een coach of manager is een gids die stuurt, stimuleert, motiveert en confronteert. Zowel in mijn judocarrière als in mijn tweede leven als zelfstandige maak ik analyses van de concurrentie, moet ik innoveren en de markt aftasten, surfen op vraag en aanbod. Motivatie en ambitie, stress, tegenslagen of blessures zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Topsport is mijn universiteit van het leven en dat draag ik nu mee als ondernemer. Het blijft een boeiende reis waar ik graag over vertel.

 

Gastspreker

Als gastspreker tracht ik altijd een verhaal te vertellen op een sappige manier en ad rem met anekdotes uit mijn sportief verleden en boeiend heden. Ik breng met veel enthousiasme een getuigenis over de raakvlakken tussen topsport en de bedrijfswereld: coaching, ambitie, teambuilding, hoe omgaan met tegenslagen, stressbeheersing, motivatiesessies… Ik heb niet de intentie om opnieuw het warm water uit te vinden en geef geen theoretische uiteenzetting noch wetenschappelijke benadering. Ik tracht ongecensureerd te antwoorden op alle vragen. Met een vleugje humor.

 

Sabbatical

Nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn mijn drijfveer om de rugzak te pakken en de wereld rond te trekken. Je huisje weltevree achterlaten en je overal op een prettige manier ontheemd voelen, dat is reizen voor mij. Ik vertel een uniek reisverhaal met woorden en beelden over 1 jaar ontdekkingstocht door het platteland van Azië, de ontmoeting met de Russische Premier Poetin en Zijne Hoogheid de 14de Dalai Lama, opgepakt worden door de Chinese politie in Tibet, leven bij etnische minderheden en zeldzame stammen… Ik neem jullie graag mee op mijn digitale reis van 1 uur, gebracht met de nodige anekdotes en humor.

 

cover
gella & eddy
putin
speaker
visit

Interesse? Neem contact met me op.